Noen brukere som bruker mobiltelefon eller nettbrett, får en melding med "Error 22" når de åpner en kobling eller en fil.

Årsaken til dette er fordi den kjører nettleseren i privat modus. De må skru av privat modus.

Vennligst sjekk innstillingen i nettleseren for å bekrefte om du bruker privat modus når du prøver å logge inn.

Hvis det er tilfelle, må du bytte til normal modus.

• Lukk nettleserfanen / vinduet og åpne en i normal modus.
  • Det er ikonet som ser ut som to firkanter på toppen av hverandre.

Slå på privat surfing:

På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Safari, og klikker deretter på  . Trykk på Privat, og klikk deretter på Ferdig.

Slå av privat surfing:

På en iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Safari, og klikker på.  Trykk på Privat, og klikk deretter på Ferdig.