Brukere kan bli ført direkte til et rom i stedet for Dagens side.

Det er mulig for lærere og studenter å logge inn og ha et annet rom som startside enn «Dagens».

For eksempel: Lærere får informasjonsrommet/personalrommet som startside eller at elevene får klasserommet sitt opp som sin første side.

De fleste vil bruke 'Design'-verktøyet for å tilpasse enkel tilgang til favorittrom, enten som en ekstra fane eller som en standard startside.

Som standard er "Mitt personlige rom" startsiden etter innlogging. Dette vil vise 'Dagens' side.

Det er to måter å skape lett tilgang til rom:

1. For å få et rom tilgjengelig som en egen fane ved siden av Dagens:

• Gå til gruppen eller noden til de som skal ha lett tilgang til rommet.
  • Klikk på 'Legg til rom som en egen fane'.
  • Velg ønsket rom fra rullegardinmenyen.
  • Lagre.

2. For å unngå Dagens side og gå direkte til rommet etter logg inn:

• Utfør prosedyren som beskrevet ovenfor.
  • Merk av i boksen ved siden av rommet.
  • Lagre.

Les mer fra hjelpefilene:

https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Settings#Design