Først: For å aktivere denne funksjonen, må en toppadministrator aktivere innstilling 808 Aktiver malrom.

Trinn 1: Opprette rommet:

Når du lager rommet, merk Dette rommet er en mal. Deretter designe rommet i henhold til kravene. Du kan også gjøre et eksisterende rom til en mal ved å velge Endre egenskaper fra rullegardinmenyen. Husk å rydde rommet først.

Trinn 2: Tilordne malrommet til en node eller korridor:

• Fra Admin-modulen; Velg korridoren / noden der rommene skal genereres.
  • Fra fanen Innstillinger; Velg Andre innstillinger
  • Legg til K11 Bruk malrom og velg deretter rommet som er opprettet for denne korridoren / noden fra rullegardinmenyen.

Alle rom opprettet av import under denne org. enhet og underliggende enheter, vil være en kopi av malrommet.

Det nye rommet er nå tilgjengelig for alle deltakerne av romlista, og rommet blir automatisk aktivert som en kopi av det valgte malrommet når noen av dem går inn i rommet for første gang. Dette betyr at administratoren eller romeiere ikke må manuelt aktivere rommet.

Les mer fra hjelpefilene:

https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Start_of_year_-_End_of_year

Hvordan en toppadministrator kan aktivere innstilling 808 Aktiver malrom:

• Gå til 'Innstillinger for hele bygningen' (Noen ganger referert til som globale innstillinger).
  • 808 Aktiver malte rom
    Aktiver for å gjøre det mulig for administratorer å tildele malrom til korridorer. Denne funksjonen er kun for løsninger med romimport.

Les mer fra hjelpefilene:

https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Settings_regarding_the_whole_building