Nå lanserer vi vår helt nye statusside: http://status.fronter.com

Fra nå av vil alle innlegg om hendelser og planlagt vedlikehold bli postet der. Vi vil ikke lenger legge inn oppdateringer på nettstedet https://itslearning.com/global/fronter/fronter-home/
Og alt vi legger ut på statussiden, blir automatisk lagt ut på vår frontersupport twitter-konto også
(https://twitter.com/frontersupport).

Vår nye statusside lar deg abonnere på oppdateringer. Du kan få e-postvarsler eller tekstmeldinger når vi lager eller oppdaterer en hendelse.

Du har videre muligheten til å følge via RSS eller webhook, og du finner lenker til vår Twitter-konto og nettside.

Les mer om dette i vår artikkel i Fronter Resources og en nyhet på nettstedet:
https://itslearning.com/global/fronter/resources/fronters-status-page/
https://itslearning.com/global/fronter/news/fronter-new-status-page/

Du er velkommen til å spre nyheten om vår nye statusside til kolleger.