Utfylte poeng-felt blir tømt etter vurdering av testspørsmål.

Problemet oppstår i Chrome, og vi har fått én melding om I.E.

Bruker man Back/ Tilbake -knappen i nettleser eller på muspekeren så kan det skje at utfylte poengfelter ikke blir lagret i tester.

En løsning kan være å kun bruke tilbake-til-testen -lenken i testbesvarelsen. Mulig det også kan hjelpe å bruke inkognito-vindu i Chrome.

Eventuelt å bruke en annen nettleser.
Arbeider man i kun én fane i nettleseren (altså, ikke har flere faner/arbeidsvinduer åpne samtidig) så skal dette og hjelpe.

Vi har meldt en bug på dette problemet og håper å løse feilen snart.