Årsaken til at denne meldingen dukker opp er at Office 365 filer ikke støttes av Ephorus i dagens versjon.

Inntil videre, bruk en av de følgende workarounds:

Workaround 1: Lagre filen på din pc.
Åpne den og gjør en endring. Det er nok å klikke 'Lagre som' og lagre dokumentet igjen lokalt på din pc.
Lever dokumentet på nytt i innleveringsoppgaven i itslearning.

Workaround 2: Opprett dokument i Word Online, istedenfor direkte i OneDrive.
For å gjøre dette, åpne Word Online og klikk Fil > Ny.
Tilbake i OneDrive, last ned dokument.
Dette dokumentet kan lastes opp i en innleveringsoppgave i itslearning. Du trenger ikke å åpne og lagre som igjen.