Hvis studentene har sendt inn en oppgave og det viser plagiatrapport med feil, kan det skyldes at student laster opp arbeid som er lagret i OneDrive.

Dette er et kjent problem hos Ephorus.
For øyeblikket har Ephorus ingen planer om å legge til kompatibilitet for Office 365 i nær fremtid.

Vær vennlig og bruk følgende workaround:

1. Workaround

• Lagre filen på din pc.
  • Åpne den og gjør en endring. Det er nok å klikke 'Lagre som' og lagre dokumentet igjen lokalt på din pc.
  • Lever dokumentet på nytt i innleveringsoppgaven i Fronter.

2. Workaround

• Opprett dokument i Word Online, istedenfor direkte i OneDrive.
  • For å gjøre dette, åpne Word Online og klikk Fil > Ny.
  • Tilbake i OneDrive, last ned dokument.
  • Dette dokumentet kan lastes opp i en innleveringsoppgave i Fronter. Du trenger ikke å åpne og lagre som igjen.

Les mer om dette her:

https://itslearning.com/global/fronter/resources/ephorus-and-office-365/