Det er enkelt å stenge meldingsfunksjonen for enkeltbrukere.


  1. Logg inn som 'Admin' og i admin-menyen gå til 'Policyer'.
  2. Klikk på 'Legg til Policy' > gi den et navn og beskrivelse, marker boksen for 'Overstyr' ved siden av Meldinger og velg radioknappen 'Ikke tillatt'. 
  3. Velg gjerne organisasjon, da kan andre også benytte samme policy. 
  4. Klikk så på 'Lagre'.
  5. Til høyre for policyen kan du klikke der det står 'Enkeltbrukere > Ingen enkeltbrukere', og legg så til de brukerne som ikke skal kunne ha meldingsfunksjonen.