• Klikk på Kontakter verktøyet (eller Søk) i din personlige verktøylinje.

• Søk etter den aktuelle gruppen.
  • Hvis du bare vil bruke malen på noen brukere i stedet for alle gruppemedlemmene, huk for de du ønsker å benytte malen på, ellers er det ikke nødvendig å velge noen. Hvis du velger ingen, antar systemet at du ønsker å bruke malen til alle i gruppen du har listet opp i søket.

• Klikk Benytt mal / Endre kontakter nederst på siden.
  • Velg relevant mal fra rullegardinmenyen.

• Under delen 'Regler' velger du hvilket valg om bruk av malen:

• Malen endrer bare tomme felter i kontaktkortet betyr at det ikke blir overskrevet. Velg dette hvis malen er brukt til å legge til informasjon.
    • Malen overskriver de tilsvarende feltene i kontaktkortet betyr at felt i kontaktkortet vil bli skrevet over hvis de er fylt ut i malen og brukes f.eks; fo rå endre standard oppsettet eller redigere informasjon på kontaktkortet for brukere som tidligere er registrert andre steder
    • Velg Erstatt Dagens-innstillinger med mal-innstillinger, hvis du ønsker at malen endrer brukerens Dagens-side.

• Klikk på Oppdater kontakter.

• En bekreftelse vil vises.