Lyd- og Bildeopptak uten bruk av plugin

Å kunne ta opp både lyd og video kan være en viktig del av lærings- og læreprosessen. Så før vi går tilbake til skolen 2018, introduserer vi en ny lyd / videoopptaker basert på WebRTC som ikke krever at Flash skal installeres. Vi oppdaterer også vår eksisterende online "Flash-basert" medieopptaker for å fungere bedre med enheter som støtter Flash. For våre sluttbrukere betyr dette mer støtte på flere enheter for opptak av lyd og video.

Forbedringer av romkopiering

Romkopiering er en funksjon som er mye brukt under starten av hver skoleperiode, og spesielt ved begynnelsen av høstperioden. Siden i fjor har vi jobbet med store forbedringer av ytelsen til denne funksjonen.

Vi er glade for å kunngjøre at "Room Copy 2.0" vil bli utgitt innen utgangen av juni til alle Fronter-kunder. Du vil ikke legge merke til noen visuelle endringer: alle endringene er i funksjonalitet.

De viktigste forbedringene er:
1. Romkopiering vil bli mye raskere enn det pleide å være. Det vil ta mindre tid å fullføre hver kopi.
2. Et stort problem med den gamle funksjonaliteten var at romkopiene kunne "krasje" da flere kopier ble startet samtidig. Dette har blitt løst, sammen med andre problemer.

Nordlys

I løpet av det siste året har vi jobbet for å forbedre vårt nye utseende og følelse - Nordlys!

Vårt mål er å:
- fortsette å forbedre brukeropplevelsen
- fortsette å modernisere Fronter
- forbedre brukervennligheten på smarttelefoner og nettbrett
- være i tråd med tilgjengelighetskrav

Noen av våre dedikerte brukere testet Nordlys i vår og det ble veldig godt mottatt. Basert på tilbakemeldingene har vi gjort enda flere forbedringer. Nå føler vi at Nordlys er klar for å lanseres.
Vi tror at lærere og studenter vil glede seg over å ha Nordlys når de kommer tilbake til skolen. For å aktivere Nordlys på din skole, vennligst kontakt din lokale administrator.

Vi vil fortsette å utvikle og forbedre Nordlys for å gjøre Fronter til et bedre og mer brukervennlig verktøy for lærere og studenter i årene som kommer!

Read more about this here:

https://itslearning.com/global/fronter/whats-new/