Når du bruker "Kopier rom"-funksjonalitet, kan du oppdage at ikke alle innleveringsmapper kopieres med full innhold.

Dette skyldes at innleveringsmappen har tilpassede egenskaper.

Sørg for at du fjerner tilpassede innstillinger i mappen din før du bruker "Copy Room" hvis du vil at den skal kopieres i det nye rommet.

Ikke alle verktøyene (som ClassLive osv.) kopieres med "Kopier rom".

Les mer om "Kopier rom" her:

https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Room#Copy_a_room

https://itslearning.com/global/fronter/news/improvements-to-room-copying-in-fronter/