Man legger til en Side -ressurs i faget.

Legg til innholdsblokk med rikt innhold.

I venstre-menyen i faget har du for eksempel en Oppgave, høyreklikk på den og kopier koblingen /lenken.

I Side elementet skriver du for eksempel 'Her ligger oppgaven xxx', marker teksten og klikk på lenkeverktøyet i teksteditoren. Lim inn url'en, velg i MÅL -fanen om den skal åpnes i nytt eller samme vindu, og klikk OK.
Gjenta dette med andre elementer, og bygg gjerne en hel index side med fagets ressurser.
Denne siden kan man også legge til på fag dashbordet og i planleggeren.

image